Gezocht: nieuwe barhoofden!

26-3 Nieuws
De bar is het kloppend hart van de vereniging waar je in het weekend 's ochtends je thee of koffietje haalt, na de zaterdagwedstrijd de kan met limo, en waar je als 18+ je biertje of wijntje kan krijgen. Ook het food assortiment wordt steeds uitgebreider. Iedereen maakt natuurlijk graag gebruik van onze bar maar dit kan niet zonder voldoende barhoofden!

Barhoofden zijn altijd vrijwilligers en op zaterdag bestaat het team vooral uit ouders van jeugdleden. Op zondag zijn het vaak juist senioren. Als barhoofd ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de bar. Je bent een gastheer/-vrouw van de club, een vraagbaak voor de barouders, leden en uitspelende teams. Je begeleidt de jeugd bij hun EHD-taak en je bent onderdeel van een groep enthousiaste vrijwilligers die drie keer per seizoenshelft een dienst van 3 uur draait. Hier kan je jezelf voor indelen. Twee keer per jaar heeft de barcommissie een vergadering met borrel. 

Het vrijwilligerswerk als barhoofd is laagdrempelig en leuk! Je wordt ingewerkt en leert de club op een andere manier kennen. Lijkt het jou leuk? Mail met [email protected].

 
26-3-2024 Bar