Help mee bij onze wervingscampagne!!

5-4 Nieuws
Steeds minder jongens gaan op hockey de laatste jaren. Dat is een landelijke trend en dat merken we ook bij Roomburg in het aantal aanmeldingen bij de jongste jeugd. Dat is jammer want wij weten natuurlijk hoe leuk hockey ook voor jongens en heren is! Bovendien vinden we een gelijkwaardig aantal jongens/meisjes gezelliger voor de feesten en later de TD's!

Op de hockey televisie-zendtijd hebben we geen invloed maar we willen toch proberen het tij te keren. Daarom starten we een wervingscampagne voornamelijk gericht op jongens en we vragen hierbij onze leden + ouders om te helpen. We hebben daarbij iedereen nodig. Via onze socials volgen de komende weken verschillende berichten: stuur ze door of repost ze! En heb jij toegang tot een goede plek voor een van onze posters? Mail met [email protected].

We starten volgende week al met Vriendjestrainingen voor jongens van 6-8 jaar en de andere leeftijdscategorieën volgen snel. Lees hier alle info!

Hopelijk krijgen we de komende weken bezoek van veel nieuwe kinderen + ouders en kunnen we ze overtuigen hoe leuk hockey bij Roomburg is!🧡💙🏑

 
5-4-2024 (Jongste) Jeugd