Uiterste inschrijf- en opzegdatum lidmaatschap

24-4 Nieuws
We hopen natuurlijk niet dat je afscheid van ons neemt, maar voor het geval je wilt opzeggen: op 1 mei / 1 juni wordt jouw lidmaatschap automatisch verlengd en ben je contributieplichtig wanneer je niet hebt opgezegd. Jeugdleden moeten dus vóór 1 mei via de website opzeggen en senioren vóór 1 juni!
Als je echter al eerder weet dat je stopt dan is het voor ons handig om dit zo vroeg mogelijk te weten.

Vermeld bij een opzegging altijd de reden en licht deze svp toe. Dit kan leerzame informatie voor Roomburg opleveren. Alle informatie over opzeggen vind je op deze website pagina (hier vind je ook de uitzonderingsregel voor eindexamenkandidaten).

Inschrijvingen jeugd
De officiële inschrijfperiode voor nieuwe jeugdleden loopt tot 1 mei. Begin juni moeten de nieuwe teams al worden ingeschreven bij de KNHB. Daarom bepalen we in mei op basis van het aantal inschrijvingen/opzeggingen het aantal jeugdteams dat we kunnen formeren en het aantal nieuwe inschrijvingen dat we moeten weigeren. Na 1 mei kan het daarom lastiger om nog een plekje te bemachtigen. Bewijs bevriende potentiële nieuwe leden een dienst en attendeer ze op onze inschrijftermijn!
 

 
24-4-2024 Algemeen