Nog twee Open Techniektrainingen O12 & O14: meld je aan!

30-4 Nieuws

Op vrijdag 24 en 31 mei 19.00 uur organiseren we de laatste twee Open Techniektrainingen van dit seizoen voor iedereen die in een O12 of O14 breedteteam speelt. Tijdens deze training is extra aandacht voor technieken als; slaan, passen uit de loop, aannemen, verdedigen en looptechniek. Geen partijtjes dus, maar alleen maar aandacht voor de basistechnieken die belangrijk zijn om een goede hockeyer te worden.

Wil jij meedoen aan deze trainingen? Meld je dan aan via dit formulier. Dat is belangrijk zodat we goed weten hoeveel kinderen er komen en we daar de training op aan kunnen passen.

Deze laatste twee trainingen zijn ook open voor vrienden. In het kader van onze wervingscampagne gericht op jongens mag iedereen vrienden uitnodigen om kennis te maken met hockey tijdens deze trainingen. Wij zorgen voor een stick, scheenbeschermers en een bitje! Ze moeten zich wel aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina

Samen met wisselende selectietrainers leren Stijn van Huijstee en Jasper Kokx de kinderen de fijne kneepjes van het hockeyvak. Op deze manier verkleinen we het gat tussen breedte- en selectiejeugd en wordt het makkelijker voor kinderen om door te stromen naar een hoger team.

 
30-4-2024 Trainingscorner