Ongekende prestaties van JO18-1 en JO16-1 op finaledag 15 juni 🏆

15-6 Nieuws JO18-1 en JO16-1 speelden dit seizoen weer in de Super-klasse, de op een-na hoogst haalbare klasse na de Landelijke competitie. Omdat de teams de nummer 2 en 1 van hun poule waren geworden plaatsten zij zich voor de landelijke finaledag van de Super O18-/O16-competitie, respectievelijk op Oranje-Rood (O18) en Nijmegen (O16).

Beide teams kwamen daar vandaag, heel knap, de poulefase door en plaatsten zich voor de halve finale. JO16-1, het team van Maikel Doting en Daan van der Meer, moest na een ‘knots-knots-knots-gekke wedstrijd’ in het thuis-spelende Nijmegen met 4-3 uiteindelijk zijn meerdere erkennen.

JO18-1 wist juist onder leiding van coaches Matthieu van Antwerpen en Mees Usman de halve finale te winnen. Dit spannende duel tegen Rood-Wit, de nummer 1 uit de eigen competitiepoule, eindigde in 0-1! Pas in de finale werd het nipt uitgeschakeld door Den Bosch met 1-2. Het vlaggenschip van onze jeugd mocht dus de beker kussen als 2e in de landelijke Super O18-competitie. Een ongekende prestatie!

Wij willen beide teams van harte feliciteren. We zijn zo ontzettend trots op hoe jullie presteren temidden van al die grote Hoofdklasse clubs!! 💪

 
15-6-2024 Junioren