MO14-6 - Mixed Hockeyclub Zoetermeer MO14-6: 0 - 6

Afwezig Team: Jip & Olivia. Eline halverwege 4e kwart

Coaches: Michael

Bijzonderheden:

Veel regen en kou 6 graden. Sommige meiden hadden koude houden.

Ander team dat door bondsscheidsrechters werd gefloten wilde op veld 3 omdat deze eerder hersteld was door vele regen.

Meiden verhuisden dus naar veld 1, moesten nog 15 minuten wachten voordat veld goed was bevonden om op te spelen.

Reserve Mimi

Verloop wedstrijd, kwart 1-3 ging het nog aardig gelijk op, meiden hadden aantal kansen op doel.

Werd wel 0-1 en aan eind kwart 3 0-2.

Laatste kwart glipte het uit hun handen, eindstand 0-5. Bij affluiten wedstrijd was er een strafcorner, hieruit werd de 5e tegengoal gemaakt.

Blijkbaar heb ik niet goed geteld en was het 0-6 geworden, is bevestigd door moeder Puck en tegenpartij.

Opmerkingen: er werd iets te veel overgespeeld zonder goed te kijken, waardoor balverlies. Vanaf 3e kwart lukte het de meiden niet echt meer om te jagen en mee te lopen.

Tip voor volgende wedstrijden, handschoentjes en thermoshirt/broek.