Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
september 96 %
oktober 40 %
november 20 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 6
Bestuur 
  Coördinator Accomodatie  Info?
Juniorencommissie  Kwartiermaker Jongste Jeugd  Info?
Juniorencommissie  Trainingscoordinator A en B lijn  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris 2e Jaars F  Info?
Juniorencommissie  Voorzitter Commissie Prestatie Hockey   Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dames 1 2016-2017.jpg Heren 1 2016-2017.jpg ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg Roomburg man.jpg
 
Nieuwsoverzichten - ( TOPHOCKEY VROUWEN )
Roomburg D1 - Dopie D1: 5-0
 
19-9-2017 | 

Aangemoedigd door het team van de week, ME2, en onze trouwe supporters, begonnen wij aan de wedstrijd tegen Dopie, een team waartegen we vorig jaar een paar keer geoefend hadden en toen niet zo heel sterk leuk. Bij een studentenclub weet je het echter nooit, dus we moesten maar gewoon sterk spelen. Helaas kon Anne vanwege een blessure nog niet meedoen, maar gelukkig was Esther bereid in te vallen.

Na een indrukwekkende haka van de tegenstander trokken wij meteen van leer en al vrij snel viel het eerste doelpunt in ons voordeel. Uit een mooie combi tussen Fien, Jans en Lieke kon Mies het eerste doelpunt op haar naam schrijven. Na diverse mooie aanvallen en een aantal strafcorners, waarbij Dopie met name dankzij goed keeperswerk in de wedstrijd bleef, tikte Jans via een assist van Chaja het tweede doelpunt erin. De eerst helft had Dopie niet veel kansen gehad en hoefde Daya maar één keer in actie te komen. We waren benieuwd hoe dat de tweede helft zou zijn….

Vrij snel na rust kon Jans uit een pass van Fien het tweede doelpunt op haar conto schrijven en kwam de teller op 3-0 te staan. Net als in de eerste helft kregen we vrij veel ruimte maar het spel werd wel een beetje chaotisch en rommelig. Desalniettemin lukt het Lies om het vierde doelpunt te scoren uit een strafcorner. Na een enkele doorbraak van Dopie waarbij Daya voor de tweede keer in actie moest komen, kon Marjo de wedstrijd aftikken met het vijfde doelpunt en ondanks een laatste strafcorner voor Dopie, bleef dat ook de eindstand. Een geweldige overwinning waar we dan ook heel erg trots op kunnen zijn! Hoewel veel van onze supporters die een toto hebben ingevuld, wel overtuigd waren van een overwinning, had niemand zo’n uitslag verwacht. Hulde en op naar Dordrecht volgende week!

Namens staf en speelsters van D1

 

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?