.Trimhockey

Wat is Trimhockey?
Trimhockey is speciaal bedoeld voor diegenen die wel lekker willen hockeyen, maar geen competitieverplichtingen in het weekend willen. Lekker een balletje slaan op maandagavond samen met anderen. Hoewel het wel de bedoeling is dat je regelmatig komt, is het ook geen punt om een trimtraining over te slaan. Plezier staat voorop.

Voor wie? 
Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd.
Trimhockey richt zich op twee verschillende doelgroepen. Een deel van de trimmers heeft geen of weinig hockey-ervaring en wil kennismaken met hockey voordat ze besluiten definitief te gaan spelen in competitieverband, wil het spelletje leren omdat hun kinderen zijn gaan hockeyen of wil alleen maar spelen om toch iets te doen aan de conditie. Een ander deel heeft wel hockey-ervaring, maar wil niet meer elke zondag competitieverplichtingen hebben. Het kan allemaal. Gezellig en sportief bezig op een vaste doordeweekse avond. Wat voorop staat, is het plezier in het spel: lekker in de frisse buitenlucht achter een bal aan rennen. 

Instroom van nieuwe leden kan op elk moment van het jaar. Je kunt vrijblijvend een paar keer komen meetrainen om te kijken of het je bevalt. Als dat het geval is, dan kun je je inschrijven als trimlid.

Wanneer? 
We trainen en spelen op maandagavond van 20.30 tot ongeveer 21.30 uur. 

Trimmers en wedstrijdtrimmers 
Bij trimhockey gaat het dus om een sportieve training, waarbij de 'gezelligheid' centraal staat. Na de training is er gelegenheid om onder het genot van een drankje wat na te praten in het clubhuis. Het enige wat je nodig hebt, is sportkleding, hockeyschoenen, scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick. 

Op de meeste maandagavonden trainen de trimmers gewoon met de hele groep samen. Gemiddeld twee keer per maand speelt een deel van de trimmers in plaats daarvan een wedstrijd tegen een trimteam in de regio in de zogenaamde Haaglanden trimcompetitie. Dit gebeurt op de trainingsavond van de thuisclub. Bij Roomburg dus op maandag avond, bij uitteams soms ook op een andere avond. Bijzonder aan deze competitie is dat het een gemengde competitie is: er mogen maximaal 5 mannelijke veldspelers in het veld staan. De trimhockeygroep van Roomburg heeft momenteel één wedstrijdteam. Hoewel iedereen met enige hockeyervaring (voor je eigen spelplezier en het voorkomen van vervelende blessures) mee kan doen, hebben we momenteel vooral behoefte aan dames.

Kom een keer meetrainen op maandagavond!

Voor informatie: [email protected]