Jeugd Keeperscorner

De keeperstrainingen van de keepers van de jeugdteams worden verzorgd door GoalieWorks, de keepersschool van Pirmin Blaak, keeper van Oranje.

GoalieWorks keeperstrainingen op Roomburg
Het doel van de keepersscholen van GoalieWorks is om de ontwikkeling van elke deelnemende keeper maximaal te ondersteunen. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast wordt tijdens de training ook veel aandacht besteed aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen. Alle trainers die bij GoalieWorks werken zijn door henzelf opgeleid.

De GoalieWorks trainingen zijn op Roomburg op woensdag. Deze, door Simon Zijp samengestelde, trainingen zijn alleen voor de vaste keepers. Simon Zijp is mede verantwoordelijk voor de keeperstraining van de Oranje- en Jong Oranje keepers.

Heb je een vraag over vaste keepers training? Neem dan contact op via [email protected].

GOALIEWORKS APP
Alle vaste keepers vragen we de Goalieworks app te downloaden uit de apple store. In deze app komen alle trainingen te staan en kan je je afmelden als het echt niet lukt om te trainen. In deze app krijg je ook feedback als keeper door middel van filmpjes. Deze zijn alleen bestemd voor de keeper zelf en door niemand anders te bekijken.

Elke vrijdag inlooptraining wisselkeepers Jeugd
Op vrijdagmiddag is er een inlooptraining voor wisselkeepers van de O9 t/m O18-jeugd om kennis te maken met het keepen. Sta jij komende zaterdag in het doel of vind je keepen gewoon leuk en wil je weten wat je precies moet doen? Kom dan vrijdag gezellig trainen! Je hoeft je niet aan te melden.

O9 t/m O12-keepers 16.30 tot 17.15 uur
O14 t/m O18-keepers 17.15 tot 18.00 uur

We willen op tijd starten dus zorg ervoor dat je op tijd, met je met spullen aan (duurt best even als je niet geoefend bent!), op het veld staat. Vraag bij jouw coach/begeleider de sleutel van de locker, zodat je zelf bij je spullen kan. Er is geen sleutel beschikbaar op de club.

Keepersmateriaal en lockers
Deze worden verzorgd door de Materiaalcommissie. Zie onder Commissies voor de commissiesamenstelling; zie verder onder Materialen.

Onderhoud:
  • Helm, klompen, legguards, handschoenen kun je met een vochtige doek schoonmaken
  • Broek, body en elleboogbeschermers kun je wassen in de wasmachine. LET OP: in een waszak of kussensloop, op 30 graden en op een wolwasprogramma... en natuurlijk niet in de droger!
Vragen of problemen? Neem contact op met de materiaalcommissie.