Jeugd hockey bij Roomburg - Kom je ook?Jouw kind op hockey bij Roomburg? Super goed idee! Voor kinderen gaat het lidmaatschap lang niet alleen maar over hockey!  Het is lekker buiten sporten en spelen! Het is snel, stoer en precies uitdagend genoeg. Het is samen opgroeien en het is vooral heel erg leuk. Plezier staat altijd voorop. En natuurlijk leren kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes het spelletje steeds beter kennen.

Maak kennis met hockey
Kom kijken op vrijdagmiddag, doe mee met de vriendjes- en vriendinnetjes trainingen, of meld je meteen aan voor een gewone proeftraining!
 • Vriendjes- en vriendinnetjes trainingen
  Meld je aan voor de speciale training via dit formulier! Samen sporten en spelen is nog leuker, dus breng je beste maatjes mee en beleef samen plezier op het veld en erna. Deze speciale trainingen zijn op:
  • Funkeys - Jongens & meisjes Onder 6 jaar: trainingen op nevenlocatie aan de Cronesteinkade (Trigon) op zondagochtend 26 mei, 2 & 9 jun van 09.30 - 10.30 uur
  • Jongens Onder 7 jaar: vrijdag 12* en 19 april en 10 mei om 16.30 u
  • Jongens Onder 8 jaar: vrijdag 12* en 19 april en 10 mei om 16.30 u - * na de training eten we pannenkoeken in het clubhuis met JO7 en JO8
  • Jongens Onder 9 jaar: vrijdag 24 en 31 mei en 7 juni om 17.45 u
  • Jongens Onder 10 jaar: vrijdag 24 en 31 mei en 7 juni om 17.45 u
  • Jongens Onder 12 jaar: vrijdag 24 mei en 31 mei om 19.00 u
  • Jongens Onder 14 jaar: vrijdag 24 mei en 31 mei om 19.00 u
 • Proeftraining
  Heb je de vriendjes training gemist of staat jouw categorie (meisjes) er niet bij? Ontdek dan hockey met onze gewone proeftrainingen voor nieuwe jeugdleden! Ervaar zelf hoe leuk het is om met een stick de bal te slaan, te passen en te scoren, onder begeleiding van onze enthousiaste trainers. Meld je aan voor een training door een mail te sturen naar [email protected].
  NB: Voor meisjes zitten we we eerder vol, dus wacht niet langer dan nodig met inschrijven!
Wat neem je mee?
Wij hebben een stick en scheenbeschermers te leen voor je. Het enige wat je moet aanschaffen is een bitje (te koop voorafgaand aan de trainingen in ons clubhuis a € 3,50 - betalen per pin). Tijdens de speciale Vriendjes- en vriendinnetjes trainingen op aanmelding via het formulier krijg je deze ook van ons! 
Doe je sportkleding en sportschoenen aan, neem je een gemerkte bidon met water mee? Als je lange kousen hebt, trek die dan ook maar aan! Kom een kwartier eerder zodat we je wat kunnen uitleggen van tevoren! Meld je voor de Vriendjes- en vriendinnetjes trainingen bij de limonadebar in het clubhuis! Heb je nog vragen? Mail met [email protected].

Plezier en de rol van de ouders
Plezier vinden we belangrijk en daarom organiseren we bij Roomburg naast hockey nog andere activiteiten zoals filmavonden, pannenkoekenfestijnen, barbecues, toernooien, clinics, themafeestjes, pietentrainingen, etc.
Dat kan alleen omdat elke dag heel veel bevlogen ouders zich als vrijwilliger inzetten. En dat aantal groeit nog steeds! Bij Roomburg vinden wij het belangrijk dat kinderen én hun ouders in een sociaal-veilige omgeving spelenderwijs leren wat het is om onderdeel te zijn van een leuk team en van een hele leuke vereniging.

Lid worden?
Heb jij al ontdekt dat hockey bij Roomburg leuk is? Schrijf je dan snel hier in voordat er geen ruimte meer voor jou is!