Molentoernooi (open inschrijving O12) - afgelast

zaterdag 24 juni 2023   |   09:00 - 19:00   |   Clubhuis, binnen en buiten
**afgelast vanwege te weinig animo**

Ook dit jaar organiseert Roomburg het Molentoernooi. Dit recreatief toernooi voor de O12 teams staat garant voor sportiviteit en gezelligheid. Het leukste toernooi van het district!
Het Molentoernooi wordt met vier poules van maximaal vijf teams gespeeld. Elk team neemt een scheidsrechter mee. De hele dag staat er limonade klaar en tussen de middag zorgen wij voor een geweldige lunch met veel verse groente en fruit en een heerlijke hamburger.
Tussen de wedstrijden door kunnen de teams de springkussens op, zijn er sportieve spelletjes en worden er teamfoto' s gemaakt. Het toernooi eindigen we uiteraard met de prijsuitreiking. Wij zorgen ervoor dat iedereen met een mooie medaille naar huis gaat. Rond 16.30 uur sluiten we het toernooi af.

Het inschrijfgeld bedraagt €225,- per team van maximaal 15 spelers en 2 begeleiders (extra spelers of begeleiders € 10,- per persoon).
Schrijf je direct in door een mail te sturen naar: [email protected]

Vermeld bij de inschrijving:
1. Naam hockeyclub
2. Team
3. Naam contactpersoon
4. Telefoonnummer contactpersoon

Nadat jouw team is aangemeld, checken wij aan de hand van de samenstellingen van de poules of we het team kunnen plaatsen. Wij bevestigen de plaatsing met een e-mail. In deze e-mail vermelden we ook het rekeningnummer voor het inschrijfgeld.

Van de Roomburg teams wordt op 24 juni verwacht dat een aantal ouders meehelpen met de bar en keukendienst, het klaarzetten van de lunch en het opruimen na afloop.

• Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juni 2023.
• Na ontvangst van de aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging.
• Met deze bevestiging ben je nog niet verzekerd van plaatsing. Als de poules gevormd zijn wordt de plaatsing bevestigd en ontvang je het rekeningnummer waarop het inschrijfgeld (€225,- per team) kan worden overgemaakt.
• De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld ontvangen is.
• Vóór 17 juni 2023 moet het inschrijfgeld betaald zijn.

We zien jullie, voor veel hockeyplezier, op 24 juni!