Sponsoring_Algemeen

Teamsport is niet alleen goed voor de gezondheid, het verbindt en verbroedert en zorgt voor meer begrip en respect voor elkaar. De sportvereniging is een belangrijke ontmoetingsplek voor leden en supporters, zorgt voor ontspanning en sociale cohesie en helpt jongeren bij hun ontwikkeling. Deze belangrijke maatschappelijke functie en de grote industrie met economische belangen rondom sport maakt sportverenigingen het ideale platform voor bedrijven om zich aan al die actieve én passieve sporters te presenteren.

Wat maakt Roomburg interessant voor sponsoren?
De Leidse Hockeyclub Roomburg is de enige Leidse hockeyvereniging. Met meer dan 1400 leden, 100+ teams, veel actieve vrijwilligers en een grote hoeveelheid bezoekers ieder weekend, is het de grootste sportvereniging van Leiden. Daarnaast heeft de club een nauwe binding met de Professoren– en Burgemeesterswijk en de directe omgeving: het complex wordt ook gebruikt door tal van andere gebruikers.
Met de promotie van Heren 1 naar de Overgangsklasse, de Landelijk spelende Veteranen en de verschillende Landelijk spelende jeugdteams is het sponsorbereik niet beperkt tot de Leidse regio. Ook evenementen, waaronder het beroemde driedaagse PIMs toernooi, trekken bezoekers van ver daarbuiten.

Samen staan we sterker
Roomburg is een echte familieclub waarbij gezelligheid en sportieve ambities samenkomen. Zonder de steun van onze sponsoren kunnen wij onze ambities niet waarmaken. Sponsoring bij LHC Roomburg met haar media en vele evenementen biedt voor ieder bedrijf en voor iedere beurs passende opties voor presentatiemogelijkheden Sponsoring is al mogelijk vanaf € 400. Kijk in de Brochure sponsoring LHC Roomburg 2023-2024 voor de mogelijkheden.

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd onderstaande leden van de sponsorcommissie aanspreken of mail naar [email protected].

We kunnen uw steun en betrokkenheid goed gebruiken!


De sponsorcommissie:

Barry Lassche   
Margot van Noordennen   
Lucille Luijkx   
Joost Verboom   
Bob van Brussel   
Marloes de Bondt   
Willem Jan Langenbach
Marco Goense
Vacature