Informatie avond Roomburg Blaashal

dinsdag 25 juni 2024   |   20:00 - 21:30   |   Clubhuis
Een jaar geleden is de commissie "Blaaskapel” een onderzoek gestart naar de mogelijkheden om in de winterstop op Roomburg een blaashal te realiseren voor zaalhockey.

Een paar weken geleden leek door bouwtechnische uitdagingen het niet meer haalbaar om voor zaalseizoen 2024-2025 nog iets te realiseren. Nu zijn we echter toch dicht bij een structurele verbetering: een grote blaashal met 4 zaalvelden! Het blijkt technisch lastig om hem op onze watervelden te plaatsen, daar wordt nog hard over gepuzzeld richting 2025 of 2026. Maar voor komend seizoen lijkt een andere geschikte locatie in Leiden beschikbaar te zijn. Financieel is het haalbaar, maar naast subsidiegeld wordt leden gevraagd vrijwillig mee te doen aan een stukje lening, zoals veel andere hockeyclubs ook al hebben gedaan. 
Ook logistiek zal een beroep op leden + ouders moeten worden gedaan voor o.a. de jaarlijkse op- en afbouw.
Voordelen zijn vervolgens wel enorm: bijna 3 keer zoveel trainingsuren t.o.v. eerdere jaren, ook zaalcapaciteit voor O8/O9 jeugd, vaste trainingstijden, alle thuiswedstrijden in eigen hal op fietsafstand met optimale condities en materiaal.

Om vragen te beantwoorden en feedback mee te nemen is iedereen van harte welkom op dinsdag 25 juni om 20.00 uur voor een info bijeenkomst
Vervolgens volgt op woensdag 3 juli om 20.00 uur een ALV om een gezamenlijke beslissing te nemen over de plannen.