Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
februari 0 %
maart 29 %
april 6 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 5
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris B-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris C-lijn meisjes  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 25 februari 2018
Tijd T/U Team Tegen team
11:00 Thuis D06 Dordrechtse Mixed Hockey Club D2
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 

Inschrijfformulier

Heb je de informatie voor junioren of senioren en over de contributies en verzekeringen gelezen?


1. Vul dan onderstaand formulier in.

2. Druk op verzenden.

3. Via de mail krijg je een bevestigingsformulier gestuurd.

Wanneer je geen mail ontvangt (kijk ook in je SPAM-box), dan is er iets verkeerd gegaan. Je moet het formulier dan opnieuw invullen. Controleer vooral goed je e-mailadres.

 

4. Print het formulier uit, controleer goed of alle gegevens juist zijn ingevuld, onderteken het en stuur het in een open envelope naar de ledenadministratie: LHC Roomburg, P.J. Blokstraat 6, 2313 ET Leiden.
Als er fouten in staan, moet je het formulier opnieuw invullen. Onderteken dan het goede formulier, kruis het foute duidelijk door, en stuur beiden op. 

Let op.

Je inschrijving is pas geldig wanneer het gemailde formulier ondertekend bij de ledenadministratie is. Dit moet binnen twee weken na invullen op de website gebeuren anders vervalt de inschrijving. 

 

Inschrijving junioren: 

De inschrijving voor junioren begint op 1 maart en eindigt op 1 mei. Buiten die data is het mogelijk je in te schrijven, maar er is maar zeer beperkt plaats, lees daarvoor de informatie voor junioren.
 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Persoonlijk (Hockey)
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Betaling van de contributie bij Leidse Hockeyclub Roomburg gaat via een machtiging. Deze verleen je ons zodat wij de verschuldigde inschrijf- en contributiegelden van je rekening kunnen afschrijven.

 
   
 
   
 
   
Wat ga jij doen voor Roomburg
 
LHC Roomburg is een vrijwilligersorganisatie. Verplichte voor de zondag-senioren zijn o.a. bardienst en fluiten en voor de junioren-ouders bar- en rijdienst. Maar daarnaast zijn vrijwilligers nodig voor bestuur, commissies, trainen, coachen van jeugdteams, het trainen van andere seniorenteams, het organiseren van toernooien enz. enz. Vrijwilligers zijn ook voor de junioren van groot belang. Zij zorgen voor de hockeyopleiding, plezier en veiligheid van ALLE en dus ook JULLIE eigen kinderen. Zonder jullie hulp is het dus onmogelijk de kinderen veilig en met veel plezier te leren hockeyen. De onderstaande opgave is NIET vrijblijvend en maakt een wezenlijk onderdeel uit van het lidmaatschap van jullie kind(eren). Ook sponsoring is van groot belang voor Roomburg. Het maakt die extra’s mogelijk. Misschien heb je andere expertises die je kan inzetten voor Roomburg, geef dat dan hieronder aan.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Scheidsrechters Senioren
 
Alle senioren moeten een scheidsrechterskaart hebben. Als je die nog niet hebt kan je je hier opgeven voor de scheidsrechterscursus en ~examen. Beiden zijn gratis.

 
   
   
   
 
Scheidsrechters Junioren
 
Alle A en B jeugdspelers moeten een scheidsrechterskaart hebben. Roomburg streeft er verder naar dat zoveel mogelijk ouders een scheidsrechterskaart hebben. Hiervoor worden gratis cursussen door Roomburg georganiseerd. Je kunt je hier als ouder direct voor de volgende cursus aanmelden. Junioren worden automatisch opgeroepen voor de cursus

 
   
   
   
   
   
Overige informatie
   
 
   


Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?