Jeugdlid worden

De inschrijvingen zijn weer geopend!!

De inschrijvingen voor de Jeugd zijn geopend! Hockeyen bij LHC Roomburg is al mogelijk voor kinderen vanaf 5 jaar, en we hebben vaak nog plek voor jou!

Wanneer zijn de trainingen?

Wil je eerst eens kennis maken met hockey?
Ben je enthousiast geworden, maar wil je eerst eens komen kennis maken? Dat kan! Je kan tot 1 mei een of meer proeftrainingen bijwonen. Neem hiervoor contact op met [email protected]. Bedenk je dit na 1 mei? Dan kan het ook, mits we nog ruimte hebben in jouw leeftijdscategorie.

Bij de categorie├źn waar veel ruimte is organiseren we speciale Vriendjes- en vriendinnetjes trainingen. Samen met leeftijdsgenootjes kan je zo ontdekken of hockey iets voor jou is tijdens onze speciale Vriendjesmaanden!

Vanaf welke leeftijd kan ik me aanmelden?
We hanteren de leeftijdsgrenzen van de KNHB. Om je in te schrijven voor het volgende seizoen voor de jongste categorie (funkeys O6), moet je op 1 oktober 5 jaar of ouder zijn. Zo wordt in elke categorie de leeftijd op 1 oktober gehanteerd.

Wachtlijsten 
We maken geen gebruik van wachtlijsten (tenzij individueel afgesproken). We maken wel gebruik van voorrangsregels bij teveel aanmeldingen binnen een lijn. Bekijk het Aannamebeleid jeugd.

Alle jongetjes O9 die zich inschrijven kunnen zelfs het huidige seizoen meteen beginnen!


Betrokkenheid ouders
Ouders van jeugdspelers zijn vaak nauw betrokken bij de club. Buiten de verplichte 2-jaarlijkse bar- of gastouderdiensten op zaterdag worden jeugdteams ook door ouders naar uitwedstrijden gereden en spelen veel ouders ook een rol als coach of Spelbegeleider tijdens wedstrijden. Roomburg biedt daarvoor gerichte workshops. Daarnaast drijft de club op de inzet van vrijwilligers in de verschillende commissies.

Teamsport
Hockey is een teamsport. Dat wil zeggen dat trainingen, wedstrijden maar ook feestjes en uitjes van een team alleen kunnen slagen als het hele team aanwezig is. Gelukkig vinden de kinderen en hun ouders deelname meestal alleen maar leuk!

Ben jij enthousiast geworden en wil je lid worden bij Roomburg Hockey? Schrijf je dan hier in!

NB: De club werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur zodat geen kind buitenspel hoeft te staan.