Sponsoring_Sponsor Mogelijkheden


Ter promotie van uw Brand, product of dienst maken wij gebruik van verschillende on- en offline media en reclamemogelijkheden. Download de Brochure sponsoring LHC Roomburg 2023-2024 voor de mogelijkheden.

Kledingsponsoring
Bij LHC Roomburg nemen alle Roomburg jeugd- (vanaf O7) en de Senioren selectieteams verplicht deel aan het ‘Kledingplan tenue’. Deze is voorzien van centrale sponsor uitingen waarmee een uniforme uitstraling wordt gecreëerd. Uitzonderingen zijn mogelijk.

Daarnaast is een extra kledinglijn beschikbaar voor teamsponsoring. De teamkleding kan via de kledingcommissie bedrukt worden met eigen sponsoren na goedkeuring door de sponsorcommissie (overleg via [email protected]). De teamkleding is te bestellen via dit orderformulier waarin prijzen van de kledingstukken én bedrukking zijn weergegeven.
NB: Gebruik van het Roomburg logo is onder alle omstandigheden exclusief voorbehouden aan de kledinglijn via Intersport en kan dus niet voor andere uitingen worden aangewend.


Event- en Product Sponsoring
Uw Brand logo op of rondom de velden, op de kleding van de ballenjongens of de jassen van alle clubtrainers, op limo- en koffiebekers, veld benaming; diverse combinaties met andere vormen van sponsoring zijn mogelijk. Uw Brand logo zichtbaar bij een van onze events en direct in contact met doelgroepen zoals jeugd/ouders, studenten en young professionals. Interesse? Mail met [email protected].

Roomburg sponsorcategorieën
Cubsponsoring is al mogelijk vanaf € 400. Afhankelijk van de totaalkosten van uw sponsoring wordt uw Brand logo weergegeven als Platinum/Gold/Silver/Bronze/Natura/Online sponsor op de Roomburg website, in de Roomburg app (>2.500 gebruikers), en afhankelijk van de categorie ook op onze borden, Narrowcasting (schermen hal en bar), en in onze nieuwsbrieven. Online campagnes zijn mogelijk vanaf categorie Silver. Met uitzondering van Team Sponsoren worden alle Sponsoren uitgenodigd voor onze Sponsor Events.