Nieuw Roomburg Onderlinge

zaterdag 2 juli 2022   |   09:00 - 23:00   |   Clubhuis, binnen en buiten

Nieuw Roomburg Onderlinge familiedag 2 juli 2022

De nieuwe (jongste) jeugd teams spelen op de NRO familiedag onderlinge partijtjes als afsluiting van het oude seizoen en ter afronding van het opstarten van de teams voor het nieuwe seizoen. Voor de zomervakantie zijn we als club ‘ready to go’ voor het nieuwe seizoen. Alle teams hebben coaches, managers, etc. Alle lijnen hebben LijnCoördinatoren. Al deze vrijwilligers kennen elkaar voor zover zij operationeel met elkaar te maken hebben in het nieuwe seizoen. De NRO is daarmee een moment van ontmoeting binnen de eigen lijn van spelers, ouders, coaches, managers, spelbegeleiders en LijnCoördinatoren (met hun lijnoverleggen).

Zie hier het speelschema.

Voor de onderlinge partijtjes gelden de volgende regels:

- Meedoen als team is verplicht; alleen het bestuurslid Hockeytechnische Zaken kan eventueel dispensatie verlenen.

- De onderlinge partijtjes zijn zoveel mogelijk binnen de eigen lijn. Het Technisch Hart stelt daarbij de partijtjes voor de selectie- en opleidingsteams vast.

- De gewone veldspelregels worden gevolgd met 2 toevoegingen:

   a) Een speler die scoort speelt vanaf dat moment mee met het andere team   (shirtwissel). Hij/zij mag niet gewisseld worden. Scoort dezelfde speler opnieuw maar dan voor het andere team, dan speelt hij/zij weer mee met het eigen team en mag weer gewisseld worden.

   b) Het team dat een tegendoelpunt incasseert neemt eerst een ‘shoot out’ voordat dit team de bal uitneemt. Met de ‘shoot out’ kan het team het tegendoelpunt compenseren; tevens wordt de keeper van het scorende team met de ‘shoot out’ op de proef gesteld.

De NRO familiedag wordt georganiseerd door de Evenementen Commissie in samenwerking met het Wedstrijdsecretariaat (veldplanning), RoCoCo (communicatie), Barcommissie (catering) en instanties die acte de présence willen geven. Denk daarbij aan Sportiviteit & Respect, sponsoren en/of Vrienden van Roomburg, Intersport met clubkleding en hockeyartikelen, Plusmarkt met fruitaanbod, commissies die vrijwilligers zoeken, etc.

Het sportieve deel van de NRO familiedag wordt onder verantwoordelijkheid van het Bestuur afgesloten met de jaarlijkse Vrijwilligers Bedank Borrel.

Overige mogelijke onderdelen zijn: teamfoto’s, snelheidsmeter, ruilmarkt voor sticks & schoenen.