Familietoernooi

zondag 3 juli 2022   |   09:00 - 23:00   |   Clubhuis, binnen en buiten
Familietoernooi 2022, inschrijving geopend!
Zondag 3 juli 2022 vindt het traditionele familietoernooi van LHC Roomburg weer plaats. Het toernooi is van oudsher een gezellig, uiterst recreatief toernooi voor samengestelde teams uit de Roomburg familie, die bestaan uit mannen en vrouwen, jongens en meisjes, beginners en gevorderden en cracks en kneuzen. Het leukste toernooi van het jaar!
Maak een vriendenteam, een straatteam, een schoolteam, een team met oud team- of klasgenoten, een familieteam of wat voor team dan ook. Met ongeveer 15 spelers ben je er wel. Wacht niet te lang, want we hebben plaats voor een beperkt aantal teams. VOL=VOL
Het thema dit jaar is 'Beestenboel', dus jullie worden verwacht jullie team een dierennaam te geven en jullie team-outfit hierop aan te passen.
De kosten proberen we zo laag mogelijk te houden en zijn € 12,- euro per deelnemer (en daar krijg je heel veel voor terug, inclusief uitgebreide lunch!). Het inschrijfgeld dient op de dag zelf via de pin cashless te worden voldaan bij de bar.
Schrijf je team daarom zo snel mogelijk in via [email protected]! Geef hierbij aan uit hoeveel spelers jouw team vermoedelijk zal bestaan, wat de leeftijdssamenstelling is (aantal F-, E- en D-spelers) en globaal de speelsterkte van het team (aantal spelers op competitie-, recreatie-, en/of amateur niveau). Dit is absoluut noodzakelijk om ‘leuke’ pools te maken!

Aanmelden kan uitsluitend door leden van Roomburg per e-mail via: [email protected] tot uiterlijk 18 juni 2022. Zodra er voldoende teams hebben ingeschreven, wordt de inschrijving direct gesloten.
 
We hopen jullie te zien op 3 juli!
Met sportieve groet,
Namens de Evenementencommissie LHC Roomburg
Nike Haffmans en Thomas Reterink