Spelregelexamen Clubscheidsrechter

dinsdag 10 oktober 2023   |   19:00 - 22:00   |   Bestuurskamer

Het scheidsrechter examen komt er weer aan!

In oktober doen we weer een scheidsrechter examen voor AB junioren, senioren en ouders. Heb jij je kaart nog niet? Dan is dit je kans!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je doet op 1 van de 3 avonden je spelregelexamen. Dat kan op di/wo/do 10, 11 en 12 oktober tussen 19:00 en 22:00 uur op de club of evt. thuis en duurt 20 minuten. Je bereid jezelf voor met ± 1,5 uur eLearning. Ben je AB junior, dan oefen je in een Praktijkworkshop met looplijnen, fluitgedrag en gebaren. Daarna delen we je in voor je eerste wedstrijd met een ervaren begeleider. Senioren en ouders kunnen op verzoek ook de workshop volgen en een keer begeleid worden bij het fluiten.

Hockey je in de B of hoger en heb je je kaart nog niet of ben je ouder en wil je straks ook in de zaal het team van je zoon of dochter helpen?

Meld je dan voor 10 september 2023 aan via:[email protected]

Waarom?

Fluiten doe je, net als hockeyen, voor je plezier. Je helpt hiermee namelijk teams die dankzij jou kunnen spelen. Hoe moeilijk het in het begin ook lijkt, aan het eind voel je je geweldig! Een wedstrijd duurt 70 minuten, dan kun je er net zo goed, samen met je maatje die aan de overkant staat te fluiten, de leukste 70 minuten van het weekend van maken. Als jij vertrouwen en plezier op het veld uitstraalt, dan wordt dat zeker opgepikt door de teams, waardoor zij ook met meer plezier spelen. Een win-win situatie dus