Coachworkshop met Sonja Thomann; sessie 2

maandag 7 oktober 2024   |   19:30 - 21:00   |   Clubhuis - 't Kroontje
De rol van de coach is ontzettend belangrijk in de ontwikkeling van de spelers. Als hockeyer, maar bij kinderen ook als persoon. De coach geeft de spelers tactische tips, leert ze om te gaan met tegenslag en verlies en maakt van een groep spelers een hecht team. Vaak zijn het ouders die deze taak oppakken. Sommige coaches hebben veel hockeyervaring, maar zijn minder bedreven in het smeden van een team. Andere zijn juist didactisch heel sterk, maar hebben zelf geen hockey achtergrond. Daarom wij willen coaches een helpende hand bieden en organiseren wij een coachworkshop met niemand minder dan Sonja Thomann!

Sonja is jarenlang actief geweest als coach op het hoogste niveau, is opleider van de KNHB en trainer van Roomburg Dames 1. Tijdens de eerste sessie nam ze coaches mee in wat er allemaal komt kijken bij het coachen van een team, om ze vervolgens te helpen een goede start te maken in het nieuwe seizoen. Hierop volgen verschillende thema’s in vervolgsessies, waarvoor coaches zich los in kunnen schrijven. In sessie 2 zal ze dieper ingaan op de tactische aspecten.

Zien we jou op maandag 7 oktober om 19.30 in ’t Kroontje van het clubhuis voor de eerste sessie? Je kunt je aanmelden via [email protected].