.Clubhuis

LHC Roomburg heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Iedereen moet zich in het clubhuis thuis kunnen voelen: leden, ouders, sponsors, supporters en belangstellenden, en natuurlijk de bezoekende teams en hun begeleiding. Ook voor andere initiatieven zoals Gezond Natuur Wandelen stellen wij ons clubhuis graag ter beschikking. Daarnaast is Roomburg bijv. Wijkinzamelpunt voor gebruikte frituurvet en oliën.

Met een grote groep vrijwilligers (de barhoofden), de inzet van onze twee vaste barmanagers, ouders van junioren, en seniorleden, willen we door een soepele samenwerking met de andere commissies zorgen voor een gezellige, uitnodigende, warme sfeer op de club.

De Barcommissie
De Barcommissie runt het clubhuis en organiseert zelf een aantal club-brede activiteiten voor alle volwassen betrokkenen bij de club. Denk daarbij aan het ‘Theedansen’, het jaarlijkse vrijwilligersdiner en spelletjesavonden.

Contact? Mail naar [email protected].

Speciale aanvragen
Wil je met je team of commissie iets eten, barbecueën of een evenement organiseren met gebruik van de bar en/of de keuken? Wil je na een (oefen)wedstrijd of training buiten het door de KNHB vastgestelde programma iets drinken? Neem dan uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum contact op via [email protected].
Bekijk hier de spelregels die gehanteerd worden.

Openingstijden en bezetting bar/keuken

Het bestuur bepaalt wanneer het complex geopend is. Wanneer het complex is gesloten is ook de bar gesloten.
Tijdens het door de KNHB vastgestelde competitieprogramma zijn de openingstijden als volgt:


barverantwoordelijke barbezetting keukenbezetting veegdienst
maandag t/m vrijdag 16:30-ca. 24:00 Lukas van Schaik en Martijn Gijbels. Laatste ronde om ca 23:30

laatste aanwezigen
zaterdag 07:45- ca. 20:30 Barhoofd, na 16:00 Martijn Gijbels barouders A- of B-team C-team
zondag 08:30- ca. 20:30 barhoofd tot ca. 11:00, daarna Lukas van Schaik seniorenteam seniorenteam seniorenteam
Aan de bar kun je alleen CASHLESS betalen!

Bardienst en keuken
Buiten de barmanagers is de club ten aanzien van barbezetting op zaterdag en zondag volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers (barhoofden) en seniorleden of ouders van juniorleden die verplicht zijn om een bardienst te draaien. Het barhoofd of de barmanager weet hoe alles werkt en begeleidt de ouders of senioren bij het draaien van de bardienst. Zie hier de nadere informatie.

Ouders kunnen hun barouderdienst van  2 tot 2,5 uur zelf inplannen. Doen zij dat niet, dan worden zij ingepland door de barcommissie. De diensten worden gepubliceerd in de app en op de site. Ouders ontvangen ook een e-mail als zij opgesteld staan voor bardienst.

Elk A-,B- of C juniorenteam wordt evenredig op zaterdag ingezet voor een Elftal-Hulp-Dienst. De keuken wordt bezet door een A- of B-team. De instructies voor de keukendienst zijn omschreven. De C-teams worden ingedeeld voor de opruim/veegdienst aan het eind van de zaterdag.

Op zondag zijn er 3 EHD diensten, in te vullen door seniorenteams. Dat zijn beide keuken- en bardiensten van 10.30-15.30 uur en van 15:00 tot sluit en een opruim/veegdienst van 18:00 uur tot sluit. De indeling wordt gemaakt door het wedstrijdsecretariaat en gepubliceerd bij het wedstrijdschema op de website.