Inschrijfformulier

Heb je de informatie voor junioren of senioren en over de contributies en verzekeringen gelezen?

1. Vul dan onderstaand formulier in.
2. Druk op verzenden.
3. Via de mail krijg je een bevestigingsformulier gestuurd.
Wanneer je geen mail ontvangt (kijk ook in je SPAM-box), dan is er iets verkeerd gegaan. Je moet het formulier dan opnieuw invullen. Controleer daarom vooral goed het bovenste e-mailadres, want daar wordt de mail naar gestuurd.
 
4. Print het formulier uit en controleer goed of alle gegevens juist zijn ingevuld. Onderteken het en stuur het in een open enveloppe naar Ledenadministratie LHC Roomburg, P.J. Blokstraat 6, 2313 ET Leiden.

Als er fouten in staan, moet je het formulier opnieuw invullen. Onderteken dan het goede formulier, kruis het foute duidelijk door, en stuur beide op.

Let op

Je inschrijving is pas geldig wanneer het geprinte formulier ondertekend door de ledenadministratie is ontvangen. Dit moet binnen twee weken na invullen op de website gebeuren anders vervalt de inschrijving. 

Inschrijving junioren

De inschrijving voor junioren begint op 1 maart en eindigt op 1 mei. Buiten die data is het mogelijk je in te schrijven (m.u.v. januari en februari), maar er is maar zeer beperkt plaats. Lees daarover de informatie voor junioren.

Kinderen van wie de ouders zich opgeven als actieve vrijwilliger krijgen voorrang bij plaatsing. Let op: opgeven als vrijwilliger schept verplichting! Lees daarover het aannamebeleid voor junioren.

Foutmeldingen tijdens invullen: Krijg je een foutmelding tijdens het invullen, weet dan dat deze onderaan het fout ingevulde veld wordt getoond. De foutmelding heeft dus betrekking op het veld dat er boven staat.


 
   
Persoonlijke gegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contactgegevens
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Betaling van de contributie bij Leidse Hockeyclub Roomburg gaat via een machtiging. Deze verleen je ons zodat wij de verschuldigde inschrijf- en contributiegelden van je rekening kunnen afschrijven.

 
   
 
   
 
Hockey-ervaring
   
   
  (Geheel getal)  
   
   
   
   
Ervaring als trainer / coach / scheidsrechter
 
Senior inschrijvers vullen dit voor zichzelf in.
Bij inschrijving van junioren vullen de ouders deze vragen in.

 
   
   
   
   
   
   
 
   
   
Wat ga jij als senior of ouder doen voor Roomburg?
 
Roomburg drijft op haar leden en vrijwilligers. Alle senioren hebben jaarlijks enkele bardiensten en fluitbeurten, alle ouders van junioren hebben jaarlijks enkele bardiensten en zijn rij-ouder voor het team van hun kind(eren).
Daarnaast hebben we de echte vrijwilligers. Bestuur, commissies, trainers, coaches, scheidsrechters, toernooi organisatoren, het zijn allemaal vrijwilligers. Het kunnen senioren zijn, (oudere) junioren of ouders!
Vrijwilligers zijn ook voor de junioren van groot belang. Zij zorgen voor de hockeyopleiding, plezier en veiligheid van ALLE dus ook JULLIE eigen kinderen. Zonder hulp van ouders is dit niet mogelijk. Bij de toelating van junioren wordt daarom mede gekeken of ouders vrijwilligerswerk willen doen. Na toelating worden ouders actief benaderd over hun voorkeur voor vrijwilligerswerk. De antwoorden op de onderstaande vragen zijn dus niet vrijblijvend!
Ook sponsoring is van groot belang voor Roomburg. Het maakt die extra’s mogelijk.

 
   
   
   
   
   
   
   
Overige informatie