Intensieve trainingsweek 1/2 (ABC-teams 1 en 2)

maandag 8 augustus 2022   |   10:00 - 19:00   |   LHC Roomburg
Om in alle leeftijdscategorieën op een hoog niveau mee te kunnen spelen is een goede voorbereiding met het complete team van groot belang. De voorbereiding start bij Roomburg voor de jeugd al vóór de zomervakantie. Nadat de competitie 2021-2022 is afgelopen en de nieuwe teams zijn samengesteld, kunnen teams tot eind juni / begin juli doortrainen in de nieuwe samenstelling. Mogelijk wordt er dan ook al een oefenwedstrijd gespeeld.

Na de zomervakantie
Na het genieten van een hockey-vrije zomervakantie, beginnen in augustus de trainingen weer. Het is belangrijk om dan meteen met een compleet team te starten. De teams kunnen oefenwedstrijden spelen en als iedereen er dan is, voorkomen we zoveel mogelijk overbelasting.

  • Zomervakantie loopt van 9 juli t/m 21 augustus
  • De KNHB competitie start vermoedelijk op zaterdag 10 september
  • De voorbereidingstijd voor de selectieteams A t/m C (dus eerste en tweede teams) verlengen we met 1 week. Voor hen is er dus sprake van twee intensieve trainingsweken ipv de oude 'TOPweek'. We starten vanaf maandag 8 augustus (dit is de vijfde week van de vakantie. De tweede week is dus de zesde week van de vakantie).
  • Alle overige juniorenteams (D-selectie en breedteteams) starten vanaf maandag 15 augustus met één intensieve trainingsweek (week 6 van de zomervakantie). NB: Voor breedteteams is deze trainingsweek optioneel!
  • Als de scholen starten, gaan alle junioren over naar het reguliere trainingsschema.
  • De jongste jeugd begint vanaf woensdag 31 augustus met het reguliere trainingsschema.

Speel je in een selectieteam en kan jij (of jullie dochter/zoon) niet vanaf de startdatum aanwezig zijn, breng dan het Technisch Hart hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte via [email protected].

Alle jeugdleden hebben hier ook deze email over gekregen. Bij vragen kun je terecht bij Hein van den Steenhoven via [email protected] of per tel/app op 06 – 46 62 78 67.