Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juni 48 %
juli 0 %
augustus 100 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 8
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Wedstrijdsecretaris  Info?
Juniorencommissie  Zaalhockeycommissaris  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Ommoord H1Roomburg H1

‘ Een ode aan het Ommoord TD’ 

Ik sloot mijn ogen en even was ik weer op teamweekend met Heren 2* .
Door de speakers galmde de après-skimuziek, de geur van bier drong mijn neusgaten binnen en het leek alsof ‘ Anton aus Tirol’ himself net de piste afstapte: zijn gejodel gaat  door merg en been.
Ik had bijna ein Currywurst mit pommes besteld toen ik mijn ogen opende.
Aan mijn linkerhand zag ik feestende jongeren die ik vaker voor me zie; ze zitten immers in mijn team.
Aan mijn rechterhand was het een hele andere wereld: een groepje Ommoordse knapen drongen samen bij de jukebox. Met hier en daar een doodgevallen bierpul in de hand keken ze alsof ze een ketel met zuurkool naar binnen hadden gesnoven.
Ik dacht: ‘ het zal toch niet waar zijn?!’ en snelde naar buiten. Niet om een overwinningspijp te roken maar om het scorebord eens nader te inspecteren. Nou, ik viel bijna van de tribune af lieve lezer: 2-6!
Een monster- , nee, yetiscore door uw mannelijke equipe! Sasquatch-hunters be warned!

Na een comfortabele 6 punten uit drie wedstrijden was de sfeer binnen het team allerminst ongezellig. Nadat wij ‘ rock bottom ‘ lichtelijk hadden aangetikt werden we op het juiste moment door het sleepnet van de walvisboot ‘ SS Champion ‘ gevangen.
De optakelwerkzaamheden zijn echter nog steeds in gang. Wat blijkt: zowel Groen Geel als Zoetermeer hebben zich aan onze benen geklemd. 

Om deze weg omhoog iets dragelijker te maken stond er zondag jongstleden een ware zielenstrijd op het programma. De kloof tussen de middenmoot en kelderkinderen is vergelijkbaar met de spleet tussen het gebit van uw overbuurman: erg klein. Zelfs het kleinste spleetje kan een boot doen laten zinken.
Een ander spleetje was tussen Rotterdam en Zoetermeer waar gemeente Ommoord zijn hockeyclub plaatste.

De wedstrijd:

De sproeier stond nauwelijks uit of wij troffen al tweemaal doel. Via een puike corner van Duco en een overmachtig schot van Peppie Mattijn zetten wij de toon.
Ik zal echter niet ontkennen dat ik Ommoord nog niet had afgeschreven. 
Mijn onderbuikgevoel werd bevestigd door twee rappe goals van de Nesselandse infanterie die mijn lichaamstemperatuur tot een kookpunt brachten.

Daar waar tegendoelpunten bij een keeper kortsluiting kunnen veroorzaken hiel mijn Franse compagnon Floris Jan Maîtresse Rousseau Henderiqieu van Middelburg VII zijn hoofd angstaanjagend koel. 
Niet enkel FJ7 ( zoals menig vriend, team- en clubgenoot hem noemt ), maar ook David ‘ goudhaan’ Schade trof doel. De walvisvaarder gingen er vandoor!

Na de thee zou de doelstelling ‘ de klus rustig klaren ‘ een onderschatting zijn. Ommoord gaf zich nog niet gewonnen en bracht de ijsbreker ‘ SS Beukmeister ‘ in het spel om ons te ontregelen.
Ondanks de commotie scoorde David voor de tweede keer en kreeg Micha ook een reden om te lachen: hij scoorde zijn debuut treffer.  Zijn portemonnee zal wat minder hard lachen. 

Na een geweldig TD op Ommoord keerden de mannen met een gevulde zak huiswaarts en mogen het kunstje volgende week opnieuw flikken.
De Brabantse mannen komen op bezoek en zij doen het dit seizoen niet onverdienstelijk. Desalniettemin gaan wij ons beste beentje voor zetten om ze in die stoofpot van Vermeend te gooien!
Hierna volgt het TD met Bierpongtoernooi waar we graag met u het glas heffen op de schoonheid van het leven.

Roomburg Heren 1 – Etten Leur Heren 1 : 14:45

Roomburg 1

* Wilt u zien hoe dit enerverende weekend is verlopen? Bezoek dan de Roomburg Heren 2 Facebook en klik op de coole aftermovie!


terug naar vorige scherm

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?