Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juli 100 %
augustus 0 %
september 0 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 15
ALGEMENE ZAKEN 
Archiefcommissie  Algemeen Lid  Info?
Onderhoudscommissie  Voorzitter  Info?
COMMERCIELE ZAKEN 
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Sponsorcommissie  Algemeen Lid  Info?
Vrienden van Roomburg  Secretaris  Info?
FINANCIELE ZAKEN 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Materiaalcommissie  Inkoper  Info?
Materiaalcommissie  Materiaalbeheerder  Info?
LIJNORGANISATIE 
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator E8-lijn Meisjes  Info?
LijnCoördinatoren  LijnCoördinator F3/6-lijn Jongens  Info?
SECRETARIAAT & COMMUNICATIE 
Jeugd Commissie  Algemeen Lid  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Algemeen Lid  Info?
RoCoCo  Communicatie Expert  Info?
TECHNISCH HART 
Arbitrage Commissie  Voorzitter  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Update kledingplan / ophalen kleding

Beste leden,

Onderstaande mail is zojuist naar alle leden/ouders verstuurd.

Met sportieve groet,

Christiaan de Sitter
Penningmeester LHC Roomburg

Beste leden,

Zoals inmiddels bekend, zijn er bij het kledingplan helaas enkele opstartproblemen ontstaan. Ondanks deze problemen zijn wij erg tevreden over de samenwerking met The Indian Maharadja en zijn wij blij dat zij dit ook vinden. Ook is de samenwerking met Intersport erg goed en was de uitgifte zeer kundig georganiseerd! En natuurlijk zijn wij ook erg blij met de kledingplancommissie!

In deze mail lees je meer over de problemen en de oplossingen die samen met The Indian Maharadja en Intersport zijn afgesproken.

Roomburg shirts

Helaas is ondanks het uitvoerig testen van de nieuwe bedrukkingen toch iets mis gegaan in het bedrukkingsproces van onze shirts. The Indian Maharadje zal daarom alle Roomburg shirts kosteloos vervangen. Dit betreffen zowel de Junioren, Senioren als Selectieshirts.

Omdat de huidige shirts niet goed te herstellen zijn zullen alle shirtsintegraal worden vervangen. Ingeleverde shirts zullen dus niet hersteld worden, maar weer worden uitgeleverd tot de nieuwe shirts geleverd zijn. Wij streven ernaar de nieuwe shirts eind maart / begin april uit te kunnen leveren.

Zodra de datum van levering bekend is, zullen wij jullie hier over berichten en zal bij Intersport het oude Roomburg shirt kunnen worden omgeruild voor een nieuw Roomburg shirt. Alle leden van Roomburg krijgen dan ook een korting bon van 20% op een hockeyartikel naar keuze die in deze periode kan worden gebruikt.

Graag aandacht voor de volgende punten

- Wij vragen met klem aan iedereen om het Roomburg shirt in deze periode om te wisselen voor het nieuwe shirt. De vervangen shirts zullen in overleg met The Indian Maharadja aan een goed doel worden geschonken. Let wel, het is voor alle juniorleden en selectieteams verplicht het shirt om te wisselen.

- Aan de senioren vragen wij met klem om mee te werken aan de vervanging van de shirts.

- Voor senioren teams die de shirts hebben laten bedrukken zal uiteraard in overleg naar een passende oplossing worden gezocht.

Bedrukkingen of andere aan overige kleding

Helaas is het gebleken dat de bedrukkingen van sommige kledingstukken loslaten. Een deel van de kleding is inmiddels ingenomen en de bedrukkingen zijn opnieuw aangebracht.

Wij willen alle ouders en leden vragen de bedrukkingen van overige kleding (niet de shirts) goed te controleren op loslatende randjes. Wij zullen op korte termijn een nieuw inname moment plannen om ook de bedrukkingen van deze kleding opnieuw aan te brengen.

Indien andere gebreken ontstaan bij de kleding dan vragen wij jullie om contact op te nemen met de kledingplancommissie op [email protected]. Wij zullen dan samen met The Indian Maharadja naar oplossingen kijken.

Leden met ontbrekende kleding

Ook alle leden die nog onderdelen van het tenue missen kunnen dit per heden ophalen bij Intersport.

Ingeleverde kleding

De ingeleverde shirts kunnen per heden opgehaald worden bij Intersport. Zoals aangegeven zijn deze niet hersteld maar worden ze allemaal op korte termijn vervangen. De overige kleding (broekjes, rokjes en trainingspakken) kan vanaf volgende week woensdag opgehaald worden.

Als club zijn we zeer content met deze aangedragen oplossingen en gaan we er vanuit dat de opstartproblemen betreffende de bedrukkingen op korte termijn opgelost zijn.

Namens het bestuur, de kledingplancommissie, Intersport en The Indian Maharadja,

Met Sportieve Groet,

Christiaan de Sitter
Penningmeester LHC Roomburg
De enige Leidse hockeyclub


terug naar vorige scherm

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?