Junioren

Jongste Jeugd

Senioren

BARDIENST ROOSTER
juni 48 %
juli 0 %
augustus 100 %
Gehele planning
VACATURES
Totaal aantal vacatures: 8
Bestuur 
Barcommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E8-tallen   Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris E6-tallen  Info?
Juniorencommissie  Lijncommissaris F  Info?
Juniorencommissie  Algemeen Lid  Info?
Juniorencommissie  Wedstrijdsecretaris  Info?
Juniorencommissie  Zaalhockeycommissaris  Info?
PIMS-commissie  Algemeen Lid  Info?
Mijn Roomburg App
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2017-2018 Dames 1 2400x600.jpg 2017-2018 Heren 1 2400x600.png Funkey team blauw 1000x250.JPG ME3 teamfoto.jpg Nieuwroomburgpark_2400x600.jpg Opening_waterveld.jpg Roomburg jongens.jpg
 
Roomburg D1 - Westland D1: 2-0

Na een geweldige trainingsstage in Barcelona en vervolgens een wat rommelige voorbereiding wegens de weersomstandigheden, waren we erg benieuwd naar hoe we het tegen Westland zouden doen. De allereerste wedstrijd na onze promotie naar deze klasse, waren we aangenaam verrast over het gelijkspel. Inmiddels hebben we best wat stappen gezet, zijn gewend aan het hockey in de tweede klasse en staan ook niet voor niets vierde in de poule.

MF1 was het team van de week en zij hebben goed van zich laten horen! De eerste 10 minuten waren veelbelovend: we begonnen met hoge druk en creëerden flink wat kansen. Zo kregen we ook al vrij snel een strafcorner die gehouden werd. Daarna werd het echter nogal slordig hockey van beide kanten en dat is eigenlijk de hele wedstrijd zo gebleven. Ballen werden niet goed aangenomen, passes gingen net te zacht, veel misverstanden onderling…..Gelukkig kregen wij, vlak voor rust, een strafcorner heel handig geforceerd door Marjo en Miek maakte hem af. 1-0.

Vaak gaan wij na rust beter spelen, maar vandaag bleef het spel helaas onder ons niveau. Wel waren we in de tweede helft duidelijk veel meer in balbezit en konden al gauw het tweede doelpunt verzilveren uit een strafcorner die we kregen omdat Westland opnieuw geen afstand hield. Marjo tikte hem erin en zo kwamen we op een prettige voorsprong. Het is helaas bij de 2-0 gebleven, hoewel we heel wat doelkansen hadden. Westland bleef knokken tot op het laatst en ondanks flink wat strafcorners tegen, bleef de teller op 0 staan, mede dankzij alertheid van Daya die als vanouds sterk stond te keepen. Zeker niet één van onze beste wedstrijden, maar de staf heeft er alle vertrouwen in dat dat volgende week wel weer gaat lukken en wat geeft het als je wel 3 punten pakt!

Volgende week is Dopie onze tegenstander; Dopie staat laatst in de poule maar onderschat nooit zulke tegenstanders. We zullen komende week dan ook hard trainen om zo fit mogelijk deze wedstrijd in te gaan. Maar eerst vrijdag de Silvercup. We spelen tegen Schiedam, aanvang 20.30 uur, met bier en bitterballen namens het bestuur in de rust. We hopen dat jullie ons komen aanmoedigen en na de wedstrijd maken we er een mooi feestje van!

 

Dames 1


terug naar vorige scherm

Sportclubs kunnen niet zonder sponsors. Roomburg heeft veel te bieden.
Ook sponsor worden?